П'ятниця, 30 червня 2017 13:17

Відпочинок на березі Чорного моря

Нещодавно, 20 червня молодь з нашої парафії вирушила на відпочинок. На цей раз місцем відпочинку було затишне селище Фонтанка, що знаходиться поблизу Одеси. Там гостинно нас прийняли сестри зі Згромадження Дочок Милосердя святого Вікентія де Поль. На протязі восьми днів ми намагалися побачити усю красу узбережжя Чорного моря. Відтак місцями відпочинку були не лише просторі чорноморські пляжі, але й різноманітні цікаві історичні локації. Зокрема напрочуд захопливою була екскурсія середмістям Одеси, де особливої уваги заслуговує вулиця Дерибасівська, Потьомкінські сходи, Театр опери та балету, Одеський порт, Приморський бульвар, Одеський дельфінарій ну і звичайно римо-католицький Кафедральний собор Успіння Пресвятої Діви Марії.

В екскурсійній програмі були також подорожі у село Коблево і в місто Білгород-Дністровський, де знаходиться могутня Аккерманська Фортеця. Відвідини цієї старовинної фортеці допомогли нам поринути в чарівну атмосферу середньовіччя. Адже в момент нашого візиту там проводився Етно-фестиваль. Користуючись доброю нагодою, ми залюбки взяли активну участь у різних, веселих, старовинних забавах.

Велике враження на нас справив візит в реабілітаційний центр «Спільноти в діалозі». У цьому винятковому місті ми мали змогу пережити Євхаристію і поспілкуватись з людьми, які вирішили виправити життєві помилки і навчитись жити по-новому, переборюючи свої залежності. Після неймовірно відкритого і щирого спілкування мешканці цього осередку розповіли, як виглядає їхнє щоденне життя і показали своє сільське обійстя.

Важливим моментом на протязі кожного дня була свята Меса, під час якої ми, неначе апостоли на березі Галілейського озера вслухались в голос Ісуса. Цей час був наповнений не лише активним відпочинком але й духовною складовою. Відтак насолоджуючись морськими краєвидами ми водночас намагалися поглибити свої відносини з Ісусом. Цьому сприяли щоденні проповіді і адорація Господа присутнього у Пресвятих Дарах. Тож щира подяка Господу за прекрасну, сонячну погоду, усім добродіям, які допомогли організувати цей відпочинок і кожному з учасників зокрема.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Найперше майте щиру любов один до одного, бо любов покриває багато гріхів!"
1 Петра 4:8
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці