Понеділок, 30 травня 2016 00:00

Урочистість Пресвятих Тіла і Крові Христа

Цей день був для нашої парафіяльної спільноти багатим на різні події. З одного боку ми прославляли Бога за таїнство Євхаристії, яке дає можливість у повсякденному житті приймати до свого серця Ісуса. А з іншого боку в цей день ми були змушені попрощатися з нашим настоятелем, о. Мареком Дроздзіком, котрий прийняв нелегке рішення, повернутися на батьківщину у Польщу, для того, щоб там і надалі продовжувати своє священиче служіння.

Так склалося, що це євхаристійне свято водночас було поєднане із подякою за дар священства о. Марека, котрий у цьому році відзначає свою 25-ту річницю свячень. З цього приводу до нашої парафії завітали вельми поважні гості з Франції, які приїхали на чолі з о. Петром, давнім приятелем о. Марека. Кульмінаційним моментом нашого святкування була урочиста процесія, під час якої ми зупинялися біля чотирьох вівтарів для того, щоб слухати слово Боже і прославляти Бога за Його присутність у пресвятих Дарах. Згодом після процесії відбувся найбільш хвилюючий момент – прихожани крізь сльози складали побажання о. Мареку на подальший шлях служіння у священстві. Кожен із присутніх дякував Богу за його служіння в нашій спільноті і водночас сумував з приводу того, що було воно занадто коротким.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на травень 2024

Молімося за те, щоб богопосвячені особи й семінаристи зростали на власній дорозі покликання завдяки загальнолюдському, душпастирському, духовному і спільнотному формуванню, яке приведе їх до того, щоб вони були вірогідними свідками Євангелія

   

Слово Боже  

"І хто не візьме свого хреста, і не піде за Мною слідом, той Мене недостойний."
Від Матея 10:38
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці