Субота, 21 березня 2015 22:41

Деканальний день зосередження чоловіків

18 березня, у вігілію Урочистості Святого Йосифа Обручника Пресвятої Діви Марії у Базиліці Воздвиження Всечесного Хреста у м. Чернівці відбувся деканальний День Зосередження для чоловіків.

Зустріч розпочалась із Адорації Пресвятих Дарів і таїнства сповіді, після годинної адорації відбулася Свята Меса під керівництвом о. декана Кшиштофа Сапальського і 8 священників із чернівецького деканату. Слово Боже, а також зустрічі і конференцію виголосив о. Владислав Іващак - настоятель з м. Івано-Франківськ.

Після Святої Меси був почастунок на плебанії, знайомство, бесіда, та конференція про життєві справи та проблеми, які стосуються чоловіків на прикладі св.Йосифа.

Усіх учасників було понад 80 чоловік.Дякуємо організаторам та усім учасникам дня зосередження у Чернівцях,якому товаришував св. Йосиф. Сподіваємось, що це не востаннє, а будемо старатись щоб св. Йосиф збирав нас кожного року на такі дні зосередження для чоловіків.

Приготував о. Марек Гулик

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на травень 2024

Молімося за те, щоб богопосвячені особи й семінаристи зростали на власній дорозі покликання завдяки загальнолюдському, душпастирському, духовному і спільнотному формуванню, яке приведе їх до того, щоб вони були вірогідними свідками Євангелія

   

Слово Боже  

"Найперше майте щиру любов один до одного, бо любов покриває багато гріхів!"
1 Петра 4:8
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці