Понеділок, 25 липня 2016 10:29

Польсько-Український Фест

Останній день нашого перебування в Сольцу над Віслою ми провели в передчутті ностальгії, адже знали що наближається час нашого від'їзду. Стало зрозуміло, що прощатися з такими відкритими і щирими людьми як наші господарі буде не легко. Тим не менше ми провели цей день в колі сімей, які прийняли нашу молодь як своїх дітей.

Після спільної, недільної Євхаристії і святкового сімейного обіду в Сольцу відбувся польсько-український фест. Під час цього фестивалю ми мали змогу зробити презентацію української культури. Отож знову були запальні танці, спів народних і релігійних пісень а також козацькі забави. Родзинкою цього свята був майстер-клас з розпису писанки. Провела його наша Аня яка походить з легендарного карпатського села Космач. Деякі роботи юної майстрині ми подарували парафії і пану війту – господарю ґміни в якій ми гостювали. Серед атракцій цього свята була також можливість відчути себе альпіністом і видертись на 7-ми метрову стінку. Під час святкового дійства ми щиро подякували нашим господарям за дуже теплий і щирий прийом і водночас пообіцяли що пам'ятатимемо про них в наших молитвах на СДМ в Кракові.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"І хто не візьме свого хреста, і не піде за Мною слідом, той Мене недостойний."
Від Матея 10:38
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці