П'ятниця, 22 липня 2016 09:48

СДМ в Радомській дієцезії

Перший день нашого перебування в Радомській дієцезії приніс нам знову безліч неймовірних подій та пригод. Розпочали ми його із спільної молитви в парафіяльному храмі і відразу ж вирушили в мандри у сусіднє Свєнтокшискє воєводство. Там ми відвідали унікальний музей кременю під назвою «Krzemionki». Прогулюючись древнім, казковим лісом ми мали змогу побачити водночас старовинні шахти, в яких добували кремінь наші далекі пращури понад 3000 років тому.

Згодом ми потрапили у мальовничу місцевість Белтув, де знаходиться казковий світ під назвою «Діно-парк юрського періоду». Завдяки розповіді вельми цікавого і емоційного гіда ми знову пригадали собі про періоди виникнення флори і фауни на нашій планеті. Розглядаючи майстерно виконані макети древніх тварин-велетнів ми неначе самі перенеслись на кілька тисяч років назад у загадковий світ динозаврів. Наше захоплення цим світом підсилили також відвідини океанарію, в якому цих загадкових плазунів оживили за допомогою сучасних мультимедійних пристроїв.

Наступним вражаючим явищем було справжнє сафарі, яке ми здійснили за допомогою легендарних американських School busів. Сідаючи в ці транспортні засоби ми відчули себе маленькими американцями з численних фільмів які вирушають у дивовижну подорож. А подорож була справді дивовижною, тому що під час неї ми побачили безліч цікавих тварин, котрі заселяють африканські савани, американські степи і європейські ліси.

Кульмінаційним моментом цього дня була спільна із польською молоддю Євхаристія у храмі Пресвятої Діви Марії Страждальної. Підчас святої Меси ми молилися за своїх близьких, за наших добродіїв і про добрі плоди Світових Днів Молоді. По завершенню літургії на нас знову чекали розваги. На цей раз це був ефектний фільм у 5D форматі, спуск з гори на роликових санках а також смачні ковбаски запечені на грилі, які ми смакували співаючи українських і польських пісень. Далі буде...

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"І хто не візьме свого хреста, і не піде за Мною слідом, той Мене недостойний."
Від Матея 10:38
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці