Понеділок, 25 квітня 2016 23:07

Міжконфесійна зустріч

Християнство є однією з найбільших релігій світу. На жаль так вже склалося, що в наслідок різних історичних подій, сьогодні Христова Церква є суттєво розділена і роздроблена на різні конфесії. Однак ми постійно шукаємо різні можливості, котрі допоможуть нам знову стати на спільних шлях,котрий приведе до єдності в Христі.

Отож нещодавно в нашій парафії відбулась зустріч молодих людей, що відвідують катехезу із протестантським пастором Олександром та його сином Павлом, котрі допомогли краще зрозуміти суть і духовність їхньої спільноти. Варто зазначити, що під час цієї зустрічі виникла дуже цікава й плідна дискусія відносно поглядів на таїнство хрещення, на проблему абортів, на проблему гріха й інші гострі суспільні проблеми в католицькій та протестантській Церквах. Особливу увагу учасники дискусії приділили значенню в житті віри Святого Письма. Ми поділились думками відносно євангелізації та поширення християнської віри в сучасному середовищі. В результаті цієї розмови усі присутні зрозуміли, що на шляху до єдності дуже часто перешкоджають різноманітні стереотипи. Отож ця зустріч була досить вдалою спробою, хоча б декілька з них зруйнувати.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Бо як тіло без духа мертве, так і віра без діл мертва!"
Якова 2:26
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці