П'ятниця, 25 березня 2016 16:59

Відвідини Магалянського дитячого будинку

Закінчення Великого Посту спонукає нас до того, щоб зробити певні підсумки відносно використання цього часу. Це був не лише час духовної боротьби із власними, поганими звичками але й час, коли ми намагалися проявити милосердя. У нашій парафії кожен прихожанин мав змогу проявити своє милосердя через милостиню. В цьому році ми збирали солодощі для хворих дітей. Отож 23 березня декілька наших прихожан а також молодь і діти відвідали Магалянський дитячий будинок-інтернат. Під час цього візиту була проведена коротка розважальна програма, під час якої кожен із 64-х вихованців особисто отримав торбинку з солодощами. Також персоналу дитячого будинку були передані засоби гігієни та миючі засоби, які придбали члени Руху Назаретських Родин на кошти, отримані від благодійної акції у Вербну Неділю.

Великою несподіванкою для нашої групи була щирість і відкритість «магалянських» вихованців, котрі не зважаючи на різні психоневрологічні захворювання, дуже тепло прийняли нашу групу. Під кінець нашого візиту вони навіть раптово виявили бажання, пограти з нашими міністрантами у футбол. Варто зауважити, що підчас цієї імпровізованої гри, вихованці будинку-інтернату проявили неабияку спритність та швидкість. Благодійний візит залишив після себе багато приємних вражень а також бажання відвідати це місце знову.

о. Андрій Безкоровайний

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Пильнуйте й моліться, щоб не впасти в спокусу, бадьорий бо дух, але немічне тіло!"
Від Марка 14:38
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   

Від Львівської Архідієцезії

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці