Неділя, 07 лютого 2016 23:11

Гуляння перед Великим Постом

«Усьому час-пора і на все слушна хвилина під небом. Час плакати і час сміятись, час сумувати і час танцювати» - написано в книзі Проповідника (Про 3, 1-4). Добре усвідомлюючи собі цю біблійну істину, молодь з нашої парафії вирішила влаштувати веселі забави за декілька днів до Великого Посту. Адже як відомо Великий Піст, з одного боку є часом утримання від надмірних веселощів а з іншого – часом молитви, роздумів над стражданнями Ісуса Христа та поглибленої праці над собою.

Отож наш веселий вечір був насичений різноманітними конкурсами, серед яких надзвичайно цікавим вийшло завдання намалювати власний автопортрет, попередньо не маючи змоги побачити свій художній «шедевр». А також конкурс «мумія», під час якого треба було проявити швидкість і надзвичайну креативність. Не менш цікавими і запальними виявились сучасні та інтеграційні танці. Неабиякого колориту додав також танець «ламбада». Ну і звичайно, що усі ці забави були поєднані з поїданням солодощів та фруктів. Добряче повеселившись в колі радісних друзів тепер кожен може увійти в період, що допоможе духовно приготуватись до святкування Великодніх свят.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"І хто не візьме свого хреста, і не піде за Мною слідом, той Мене недостойний."
Від Матея 10:38
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   

Від Львівської Архідієцезії

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці