Середа, 02 грудня 2015 09:24

Радість перед радісним очікуванням

Справді щасливою є та людина, котра вміє радіти і охоче ділиться своєю радістю з іншими. Не має жодного сумніву що справжніми «фахівцями радості» є діти, адже їхня посмішка на обличчі є найщирішою в світі. Такий день радості в нашій парафії відбувся нещодавно з нагоди свята св. Апостола Андрія, коли згідно зі звичаєм влаштовуються різноманітні андріївські забави.

В цей день в приміщенні Польського дому усі малюки нашої парафії мали чудову нагоду активно й весело провести час. С. Ірина приготувала для них численні цікаві забави, веселі конкурси й інтеграційні танці. Радості не було меж, особливо тоді коли це дійство було поєднане із частуванням різноманітних ласощів.

Весело провести час мали змогу не лише дітлахи але й наша парафіяльна молодь. З нагоди андріївських вечорниць для цього була влаштована вечірка в стилі «ретро». На цьому заході кожен був зобов'язаний дотримуватися відповідного «дресс коду», тобто одягнутись в стилі 80-тих та 70-тих років. З цього приводу декому довелося добряче покопирсатися в батьківському гардеробі для того щоб створити відповідний образ. Було досить цікаво та екзотично розважатись під музику таких відомих гуртів як «Abba»та «ModernTalking», але забава була цього варта. Завершенням цього дійства була імпульсивна гра «Мафія», в котру наша молодь здається може грати безконечно.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Свого тягара поклади ти на Господа, і тебе Він підтримає, Він ніколи не дасть захитатися праведному!"
Псалом 55:23
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці