Понеділок, 23 листопада 2015 18:39

В очікуванні на Світові Дні Молоді

Чекати на якусь подію можна по різному. Можна пасивно відраховувати час який нас відділяє від очікуваної миті, а можна також до цього як слід приготуватись. Отож молодь нашої парафії бере активну участь у приготуванні до Світових Днів Молоді що відбудуться наступного року в Польщі, у місті Кракові. Як відомо це грандіозна подія в житті Церкви, під час якої з усіх куточків світу з'їжджаються молоді люди, для того щоб зустріти однодумців, поглибити свою віру, познайомитись з цікавими людьми а особливо відчути силу молитви глобальної спільноти яку очолює Святіший Отець.

СДМ це масштабне свято віри. Тому вже заздалегідь в нашій парафії кожного місяця проводяться формаційні зустрічі, під час яких ми маємо змогу краще пізнати один одного, набратись командного духу а також поглибити свою віру. Цієї суботи 21 листопада ми навчились співати гімн СДМ а також замислювались над визначенням справжньої покірності. Ми зрозуміли, що людина покірна це та, котра з одного боку вміє побачити в собі таланти, здібності, потенціал, Божі дари, не приховує їх та активно розвиває. Натомість з іншого боку це людина, котра вміє зізнатись у тому, що вона не ідеальна, а отже прислухається до конструктивної критики, до голосу Божого і в наслідок цього ефективно бореться зі своїми недоліками.

Пізнати справжню покірність допомогли нам різні біблійні герої, котрі не раз зустрічались із спокусою поставити себе вище за інших. Так під час праці в групах ми розглянули трагічну історію двох братів Каїна та Авеля, пізнали притчу про таланти а також проаналізували поведінку учнів котрі сперечалися між собою – хто з них більший. На завершення нашої зустрічі ми взяли участь в євхаристії, під час якої мали змогу зустрітись з живим Богом, котрий прийшовши на землю проявив справжню покірність і дав приклад великої любові. Ми сподіваємось, що ці зустрічі дозволять краще приготуватись до великої і цікавої пригоди, яку запланував для нас сам Господь.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"І хто не візьме свого хреста, і не піде за Мною слідом, той Мене недостойний."
Від Матея 10:38
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   

Від Львівської Архідієцезії

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці