П'ятниця, 17 травня 2013 16:04

День зосередження для священиків та сестер чернівецького деканату

14 травня при парафії Воздвиження Святого Хреста відбувся щомісячний день зосередження для священиків та сестер чернівецького деканату. Духовні вправи, вірніше лекції провів сотрудник собору Успення Пресвятої Богородиці м. Чернівці, отець Андрій Танасійчук, доктор латинського і східного канонічно права.

Отець Андрій у своїй доповіді для душпастирів висвітлив і вияснив різні казусні ситуації і канонiчний стан вiрних у Кодексі Канонів Латинської і Східних Церков. Зустріч з «каноністом» збагатила знання і розуміння священиків складних і не щоденних ситуацій вiрних різних Церков, котрі звертаються до парафій з душпастирськими потребами. Гість дня зосередження, отець Танасійчук, своє знання тематики видав у юридично-пасторальному посібнику «Парафіяльні книги і канонiчний стан вiрних у Кодексі Канонів Східних Церков».

На закінчення священики та сестри деканату скерували слова вдячності ксьондзу Настоятелю Мареку Дроздзіку за вклад в організацію дня зосередження.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Каже бо Писання: Кожен, хто вірує в Нього, не буде засоромлений."
До Римлян 10:11
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці