Версія для друку
Понеділок, 06 грудня 2021 09:32

Парафіяльні оголошення від 05 грудня 2021 року

** ІІ НЕДІЛЯ АДВЕНТУ ** 

05.12 – 12.12.2021 р.

1. Сьогодні перша неділя місяця. Після Святої Меси виставлення Пресвятих Дарів і адорація.

2. В Літургії Церкви в цьому тижні згадуємо:

  • Вівторок – спомин св. Амвросія, єпископа і вчителя Церкви.
  • Середа – Урочистість Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії. Свята Меса буде відправлятися в цей день о годинах: 7.00, 9.00 і 18.30.

3. Дякуємо усім прихожанам які відгукнулись і матеріально допомогли св. Миколаю.

4. У сакристії можна записатися на приготування до таїнства Конфірмації. Прийняття цього таїнства необхідне для доповнення благодаті Хрещення. До цього таїнства можуть приступити особи яким виповнилось 14 років, вони охрещені в римо-католицькому обряді, і в минулому ще не приймали цього таїнства.

5. Щиро дякуємо за всіляку Вашу допомогу в нашій парафії, тим, хто дбає про чистоту нашого храму. В цьому тижні просимо до прибирання наступні родини: Савчук Антоніна, Полянська Тетяна, Фалібога Надія, Гавлюк Катерина.

6. За всі пожертви, які складаєте на потреби нашої парафії щиро дякуємо.

ОПОВІДІ ПЕРЕД ПРИЙНЯТТЯМ СВЯЧЕНЬ ПРЕСВІТЕРАТУ:

До таїнства священства має намір приступити:

Диякон Віктор Циганюк, син Антоніни та Антонія, нар. 6 січня 1995 р. в м. Чернівці, належить до парафії Воздвиження Всечесного Хреста в Чернівцях.

Молімося за кандидата до священства, щоб як найкраще приготувався до гідного прийняття свячень. Якщо би, однак, хтось знав перешкоди до прийняття священичих свячень вищезгаданого кандидата, в сумлінні – під карою гріха – є зобов'язаний повідомити про це настоятеля.

Усім парафіянам та гостям бажаємо благословенної і світлої неділі