Версія для друку
Неділя, 04 квітня 2021 09:58

Парафіяльні оголошення від 04 квітня 2021 року

** НЕДІЛЯ ВОСКРЕСІННЯ ГОСПОДНЬОГО **

04. 04. – 11.04. 2021 р.

1. Завтра другий день Великодніх Свят. Свята Меса o год. 9.00; 13.00 та 18.30. Заохочуємо до участі у Святих Месах протягом тижня, триває Великодня октава. Найближчими днями йдучи на кладовище помолімося за наших близьких померлих. В наступну неділю припадає свято Божого милосердя

2. Дякую за спільне переживання періоду Великого Посту: участь в Хресних Дорогах і Гірких жалях, адорації Господа Ісуса у Темниці і у Гробі. Багато парафіян приступили до Святої Сповіді – пам'ятаймо, що Святе Причастя можемо приймати кожного дня, якщо не маємо важкого-смертельного гріха на душі.

3 Дякую за активну участь в приготуванні до Великодніх Свят: с. Анні та с Ірині за декорацію Темниці, Господнього Гробу і прикрашення вівтаря; дк Казимиру та клерику Івану за приготування літургії на Пасхальне Тридення; хорові та п. Францисці за спів; лекторам і міністрантам – за допомогу у Літургії. Дякую за допомогу у прибирання храму.

4. З огляду на Великодню Октаву в найближчу п'ятницю можні їсти м'ясні страви. Піст не зобов'язує.

5. В цьому тижні катехеза згідно сталого порядку

6. Сьогоднішня пожертва є призначена на потреби ВДС Львівської Архідієцезії.

7. Щиро дякуємо за всіляку вашу допомогу нашій парафії, тим, хто знаходить час для чергування в Базиліці, завдяки ним наш храм може бути відкритий; а також тим, хто дбає про чистоту нашого храму, в суботу запрошуємо до прибирання родини: Загурський Генрих і Зоя, Кудін Володимир, Дорош Поліна, Нагорна Алла, Луців Тетяна.

8. За всі пожертви, які складаєте на потреби нашої парафії і на ремонт костелу, щиро дякуємо.

Усім парафіянам та гостям бажаю благословенної і доброї Неділі Воскресіння Господнього.