Версія для друку
Понеділок, 28 грудня 2020 09:15

Парафіяльні оголошення від 27 грудня 2020 року

** НЕДІЛЯ СВЯТОГО СІМЕЙСТВА ІСУСА, МАРІЇ І ЙОСИФА ** 

27. 12. – 03. 01. 2021 р

1. Сьогодні відзначаємо Урочистість святого Сімейства Ісуса, Марії і Йосифа. Після святої Меси - благословення родин.

2. Від 8 січня розпочинаємо душпастирські відвідини в нашій парафії. У зв'язку з пандемією коронавірусу просимо, щоб ті родини, які бажають прийняти священника до свого дому, підійшли до нашої закристії і домовилися про конкретний день. У випадку нагальної потреби можна домовитись і від сьогоднішнього дня.

3. В четвер – св. Сильвестра I, папи. Святі Меси о год. 9:00 і 18:30. Від 17.00 розпочнеться Адорація Пресвятих Дарів з подячним і благальним богослужінням на завершення 2020 року. Святої Меси о 24.00 не буде.

4. У п'ятницю 1 січня – Урочистість Пресвятої Богородиці. Святкова Літургія о год. 9:00, 13:00, 18:30. З нагоди урочистості не зобов'язує утримання від м'ясних страв.

5. Також у п'ятницю відзначаємо день молитви про мир в цілому світі, особливо в нашій державі, пам'ятаймо також в наших молитвах про Архієпископа Мечислава, який відзначає свої іменини.

6. Субота – спомин свв. Василія і Григорія з Назіанзу, єпископів і вчителів Церкви.

7. В цьому тижні відзначаємо Першу, П'ятницю, Суботу та Неділю місяця.

8. Щиро дякуємо всім парафіянам, які допомагали в приготуванні нашого храму до різдвяних свят. Нехай Бог щедро благословить.

9. Дякую особам, що знаходять час для чергування в храмі та дбають про його чистоту. В цьому тижні просимо до прибирання наступні родини: Ткачова Юлія, Мудрак Анна, Луптовіч Корнелія, Вишневська Людмила.

10. Щиро дякуємо за усі пожертви, зроблені на потреби нашої парафії та на ремонт

Усім прихожанам і гостям нашої парафії з нагоди Різдвяних Свят бажаємо радості, миру, душевного тепла і затишку, а також всіх необхідних благодатей.