Версія для друку
Понеділок, 22 листопада 2021 13:13

Парафіяльні оголошення від 21 листопада 2021 року

** УРОЧИСТІСТЬ ГОСПОДА НАШОГО ІСУСА ХРИСТА ЦАРЯ ВСЕСВІТУ ** 

22.11 – 28.11.2021 р. 

1. В Літургії Церкви в цьому тижні згадуємо:

  • Середа – спомин св. Андрія Дунг Лак, пресвітера і сподвижників мучеників.
  • Наступна неділя – І Неділя Адвенту.

2. В четвер 25 листопада Свята Меса о год. 18.00 з трансляцією через Радіо Марія.

3. В захристії можна записатися на приготування до таїнства Конфірмації (Миропомазання). Прийняття цього таїнства необхідне для доповнення благодаті Хрещення. До цього таїнства можуть приступити особи яким виповнилось 14 років, вони охрещені в римо-католицькому обряді, і в минулому ще не приймали цього таїнства.

4. Незабаром до нашої парафії завітає св. Миколай, просимо небайдужих прихожан про матеріальну допомогу в закупівлі подарунків.

5. Зустріч міністрантів в п'ятницю, після вечірньої Святої Меси.

6. Наступної неділі після кожної Святої Меси можна буде придбати адвентові віночки, які приготують члени Руху Назаретських родин. Зібрані пожертви будуть призначені на допомогу в лікуванні нашої парафіянки.

7. У с. Анни можна придбати церковні календарі на наступний 2022 рік, різдвяні свічки від релігійної місії «Карітас», а також записатися на передплату релігійної преси: «Слово між Нами», «Розарій», дитячий журнал «Водограй». Заохочуємо до придбання релігійної преси і книжок в нашому парафіяльному магазині.

8. Щиро дякуємо за всіляку Вашу допомогу в нашій парафії, тим, хто дбає про чистоту нашого храму. В цьому тижні просимо до прибирання наступні родини: Скредка Михайло, Залога Людмила, Шиманська Галина, Свищ Кристина і Максим, Петрухно Юлія.

9. За всі пожертви, які складаєте на потреби нашої парафії щиро дякуємо.

Усім парафіянам та гостям бажаємо благословенної і світлої неділі