Версія для друку
Понеділок, 07 червня 2021 08:28

Парафіяльні оголошення від 06 червня 2021 року

** Урочистість Божого Тіла ** 

06. 06. – 13. 06. 2021 р. 

1. Святкуємо сьогодні Урочистість Найсвятішого Тіла і Крові Христа (Боже Тіло). Дякую усім хто приготував і брав участь у процесії, а також спільнотам, які приготували вівтарі: Легіону Марії, Руху Назаретських Родин, Родині Кольпінга, Лицарям Колумба, молоді та міністрантам.

2. В Літургії Церкви в цьому тижні згадуємо:

  • П'ятниця – Урочистість Найсвятішого Серця Господа Ісуса. В цей день не зобов'язує піст від м'ясної їжі.
  • Субота – Непорочного Серця ПДМ

3. В наступну неділю завітає до нас кс. неопресвітер Валерій Гідзіль з Мурафи, який о год 9.00, 11.00 відправить в нашій Базиліці свою приміційну Святу Месу та на 15.00 очолюватиме храмове свято св. Антонія, що на вулиці Капеланській 31. Всіх сердечно запрошуємо. Святої Меси о годині 13.00 не буде.

4. Вітаємо в нашій парафії семінариста IV курсу Антона Василишина, який відбуватиме в нас місячну практику.

5. В наступну неділю кс Кшиштоф та парафіяни запрошують в Садгору на фатівське чування на годину 19.00.

6. Триває місяць червень присвячений Пресвятому Серцю Ісуса. Заохочуємо до участі в молебнях на честь Ісусового Серця щоденно після Святої Меси.

7. В закристії можна записатися на піше паломництво зі Снятина до Санктуарію Матері Божої Більшівецької, яке відбудеться від 6 до 10 липня.

8. До таїнства подружжя готуються наступні особи: Руссу Михайло, 04.02.1993 р, православний та Кушнір Анастасія, 21.08.1997 р, римо-католик; Оповідь 2. якщо комусь відома подружня перешкода, просимо звернутись до отця настоятеля.

9. Щиро дякуємо за всіляку Вашу допомогу в нашій парафії, тим, хто дбає про чистоту нашого храму. В цьому тижні просимо до прибирання родини: Савчук Антоніна, Полянська Тетяна, Фалібога Надія, Гавлюк Катерина.

10. За всі пожертви, які складаєте на потреби нашої парафії і на ремонт костелу, щиро дякуємо.

Усім парафіянам та гостям бажаємо благословенної і світлої неділі