Версія для друку
Неділя, 30 травня 2021 21:28

Парафіяльні оголошення від 30 травня 2021 року

** УРОЧИСТІСТЬ ПРЕСВЯТОЇ ТРІЙЦІ ** 

30. 05. – 06. 06. 2021 р.

1. Сьогодні п'ята неділя місяця - Урочистість Пресвятої Трійці. Після Святої Меси травневе богослужіння до Пресвятої Богородиці.

2. В Літургії Церкви в цьому тижні згадуємо:

  • Понеділок – Свято відвідин ПДМ
  • Вівторок – св. Юстина, мученика
  • Субота – св. Боніфатія, єпископа і мученика

3. В наступну неділю припадає Урочистість Найсвятішого Тіла і Крові Христа (Боже Тіло). Процесія до 4 вівтарів після Святої Меси о год. 9.00. Запрошуємо дівчат до сипання квітів, хлопчиків до дзвоників, дітей після першого Причастя – у своєму літургійному одязі, дорослі особи до несення стягів. Прошу про приготування вівтарів: 1 вівтар –Легіон Марії та Лицарі Колумба, 2 вівтар – Рух Назаретських Родин, 3 – Родина Кольпінга, 4 – молодь з міністрантами.

В наступну неділю Святої Меси о год. 11:00 не буде.

4. В цьому тижні розпочинаємо місяць червень присвячений Пресвятому Серцю Ісуса. Заохочуємо до участі в червневих богослужіннях щоденно після Святої Меси.

5. Також в цьому тижні припадає Перший Четвер, П'ятниця, Субота і Неділя місяця. В четвер, о 17.00 відбудеться Адорація ПД. Відвідування хворих в цьому тижні не буде.

6. У зв'язку із з'їздом священиків у Львові, у вівторок о 9.00 не буде Святої Меси.

7. До таїнства подружжя готуються наступні особи: Руссу Михайло, 04.02.1993 р, православний та Кушнір Анастасія, 21.08.1997 р, римо-католик; Оповідь 1. якщо комусь відома подружня перешкода, просимо звернутись до отця настоятеля.

8. Щиро дякуємо за всіляку Вашу допомогу в нашій парафії, тим, хто дбає про чистоту нашого храму. В цьому тижні просимо до прибирання родини: Антонюк Юлія, Клодніцка Тетяна, Пиндик Лілія, Павлович Наталія.

9. За всі пожертви, які складаєте на потреби нашої парафії і на ремонт костелу, щиро дякуємо.

Усім парафіянам та гостям бажаємо благословенної і світлої неділі