Версія для друку
Неділя, 06 вересня 2020 10:41

Парафіяльні оголошення від 06 вересня 2020 року

** XXIII НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ ** 

06. 09. – 13. 09. 2020 р

1. Переживаємо сьогодні першу неділю місяця - адорація Пресвятих Дарів і зміна розарієвих таємниць.

2. В Літургії Церкви в цьому тижні згадуємо:

  • Вівторок – Свято народження Пресвятої Діви Марії.

3. В суботу 12 вересня в нашій Парафії будемо святкувати Відпустову Урочистість Воздвиження Всечесного Хреста. Святкова Літургія о год.11.00. В день відпусту не буде Літургії о год. 9:00, а від год. 10:15 будемо молитися на розарію. З нагоди відпусту запрошуємо до сповіді щоденно перед Святою Літургією, а також в суботу від год. 10:15. У зв'язку із епідемію коронавірусу на закінчення Святої Меси не відбудеться процесія та урочисті заходи, які мали місце в минулих роках.

4. Проcимо про матеріальну допомогу у приготуванні їжі для священиків та гостей. В закристії можна скласти пожертву на квіти на відпустову урочистість.

5. Сьогодні під час Святої Меси о год. 15:00 вісімнадцять дітей з нашої парафії приймуть вперше Господа до свого серця. Запрошуємо їх разом з батьками, а також усіх бажаючих, на білий тиждень. З цієї нагоди в цьому тижні Свята Меса щоденно о год. 18:30.

6. В понеділок відзначаємо 50 річницю смерті кс Йосифа Єнджеєвського, який в 1960-1970 рр був адміністратором нашої парафії. Пам'ятаймо про нього в наших молитвах.

7. Щиро дякуємо усім вам за всіляку вашу допомогу нашій парафії, тим, хто дбає про чистоту нашого храму, в цьому тижні запрошуємо до генерального прибирання храму та території Рух Назаретських Родин та усіх, хто має можливість допомогти.

8. За всі пожертви, які складаєте на потреби нашої парафії і на ремонт костелу, щиро дякуємо.

Усім парафіянам та гостям бажаємо благословенної і світлої неділі