Версія для друку
Неділя, 29 грудня 2019 22:54

Парафіяльні оголошення від 29 грудня 2019 року

** Неділя Святого Сімейства Ісуса, Марії і Йосифа ** 

1. Сьогодні п'ята неділя місяця - Урочистість святого Сімейства Ісуса, Марії і Йосифа. Після святої Меси - благословення родин.

2. Тривають душпастирські відвідини в нашій парафії. З цієї причини завтра Свята Меса звершується тільки о год. 9.00. Детальний план відвідин можна знайти при вході до нашого храму.

3. Вівторок – св. Сильвестра I, папи. Святі Меси о год. 9:00 і 18:30 з подячним і благальним богослужінням на завершення 2019 року. Святої Меси о 24.00 не буде

4. У Середу 1 січня – Урочистість Пресвятої Богородиці. Святкова Літургія о год. 9:00, 13:00, 18:30.

5. Також в середу відзначаємо день молитви про мир в цілому світі, особливо в нашій державі, пам'ятаймо також в наших молитвах про Архієпископа Мечислава, який відзначає свої іменини.

6. Четвер – спомин свв. Василія і Григорія з Назіанзу, єпископів і вчителів Церкви.

7. Також в цьому тижні відзначаємо Перший Четвер, П'ятниця, Субота та Неділю місяця. В Перший Четвер та П'ятницю Свята Меса тільки о год 9.00, кс Віктор їде разом із старшими міністрантами на «дієцезіальний день міністранта» у Львові-Брюховичах.

Відвідин хворих в цьому тижні не буде.

8. Дякую особам, що знаходять час для чергування в храмі та дбають про його чистоту. В цьому тижні просимо про прибирання родини Загурські Генрік і Зоя, Чайка Людмила, Білостоцькі Петро і Алла, Поповецька Леся, Кудіна Наталія.

9. Щиро дякуємо за усі пожертви, зроблені на потреби нашої парафії та на ремонт

Усім прихожанам і гостям нашої парафії з нагоди Різдвяних Свят бажаємо радості, миру, душевного тепла і затишку, а також всіх необхідних благодатей.