Версія для друку
Понеділок, 06 травня 2019 09:56

Парафіяльні оголошення від 05 травня 2019 року

** ІІІ НЕДІЛЯ ВЕЛИКОДНЯ ** 

1. Сьогодні перша неділя місяця. Після Святої Меси виставлення Пресвятих Дарів і Травневий Молебінь. Потім зміна розарієвих тайн.

2. В Літургії Церкви в цьому тижні згадуємо:

  • Середа – спомин святого Станіслава, єпископа і мученика

3. Розпочався місяць травень присвячений Матері Божій. Заохочуємо до участі в травневих богослужіннях до Пресвятої Діви Марії щоденно після Святої Меси.

4. В суботу катехези не буде, так як діти мають заняття в школі.

5. В наступну неділю під час Святої літургії о год. 11:00 діти, які в минулому році приймали Святе Причастя будуть святкувати свою річницю зʼєднання з Господом.

6. Триває в нашій парафії перегринація ікони Святого Сімейства. У травні беруть ікону парафіяни, які проживають на вул.. Хмельницького, 29-го березня, Університетська, Поштова, Заньковецької, Горького, Міцкевича, Котляревського, Франка, Сковороди, Тургенєва, Лесі Українки, Вавілова, Переяславська, Нагірна. Хто би хотів прийняти Святу Родину у своєму домі, нехай запишеться у закристії.

7. Щиро дякуємо за всіляку вашу допомогу нашій парафії, а також тим, хто дбає про чистоту нашого храму, в суботу запрошуємо до прибирання родини: Кметь Валентини, Кметь Леонтіни, Кметь Світлани, Кметь Едуарда, Капліної Ольги.

8. За всі пожертви, які складаєте на потреби нашого храму щиро дякуємо.

Усім парафіянам та гостям бажаю благословенної і доброї неділі.