Неділя, 18 червня 2017 19:49

Канікули з Богом в Карпатах

Чудовий час подарував нам Господь під час нещодавньої подорожі у Карпати. Ця подорож відбулась в рамках щорічного відпочинку з Богом, в якому взяли участь діти з нашої парафії. На цей раз ми знову вирушили у Яремче – столицю українських Карпат. Це місто є надзвичайно сприятливим не лише для світського дозвілля, але й для того, щоб перебуваючи на лоні природи збагачуватись духовно.

Отож наш відпочинок був пов'язаний не лише з цікавими екскурсіями і веселими забавами але й з духовним поглибленням віри в Бога. В цьому діткам на протязі шести днів допомагав сюжет надзвичайно мудрого мультика «Король Лев». Спостерігаючи за головним героєм Сімбою, наші діти усвідомили собі наскільки цінним подарунком є життя і світ в якому живемо. Це все подарував нам Господь. Перебуваючи на Євхаристії дітки щоденно слухали проповіді, які також сприяли поглибленню віри.

Під час гірських мандрівок ми вчились шанувати природу і піклуватись про її красу. Особливо добре запам'яталось усім підкорення найвищої української вершини – Говерли. Довгий і виснажливий шлях, що здіймався стрімко в гору, допоміг зрозуміти, що в житті так, як в горах, високі вершини здобуваються лише через великі зусилля і сильну наполегливість. Хоча було багато сумнівів чи вистачить сили дійти до мети, усі учасники походу впорались з цим нелегким завданням.

Неймовірно цікавою була екскурсія на Закарпаття, де ми мали змогу побачити водоспад «Труфанець» і оздоровитись завдяки мінеральній воді, яка витікає з джерела у селищі Кваси. Дорогою назад ми відвідали популярний туристичний комплекс «Буковель», де наші дітки мали змогу розважитись в сучасному «екстрім-парку». Веселі розваги, гірські мандрівки, спортивні змагання сприяли активному і пізнавальному проведенню часу, який подарував нам Господь завдяки добрим людям. За що, велика їм подяка!

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Пильнуйте й моліться, щоб не впасти в спокусу, бадьорий бо дух, але немічне тіло!"
Від Марка 14:38
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці