Неділя, 21 травня 2017 22:56

Паломництво до святого Йоана з Непомук

Місяць травень в нашому деканаті традиційно багатий на різні духовні події. Як тільки природа вкривається свіжою зеленню та пахучими травами, то одразу виникає нестримне бажання вирушити кудись за межі галасливого міста. Цей поклик душі наші прихожани змогли втілити в життя 20 травня завдяки пішому паломництву до парафії святого Йоана з Непомук, яка знаходиться в селі Бояни.

На цей раз Господь знову подарував чудову, сприятливу погоду. Після того, як настоятель о. Анатолій уділив паломникам Божого благословення, усі дружно вирушили до місця призначення. Йдучи галасливими чернівецькими вулицями і чарівними заміськими просторами прочани співали радісні християнські пісні і водночас молились в важливих для Церкви і нашої держави намірах. Логічним завершенням духовної ходи була урочиста Євхаристія, під час якої декан о. Анатолій Шпак,в контексті життя святого Йоана розповів про те, наскільки важливо зберегти вірність Христові в різних складних, життєвих ситуаціях і наскільки необхідною є потреба передання віри молодшому поколінню. Згодом жителі Боян на чолі з настоятелем о. Мартіном традиційно, щиро і гостинно пригощали паломників.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Бо як тіло без духа мертве, так і віра без діл мертва!"
Якова 2:26
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці