Вівторок, 18 квітня 2017 10:11

Воскресіння Господнє

Радість пасхальної ночі мала своє продовження на світанку першого дня тижня. Наші прихожани на взірець Марії Магдалини, з самого ранку почали з поспіхом прибувати у храм, щоб почути радісний спів, що сповіщає про Христове воскресіння. Усі члени нашої спільноти, від найменших аж до людей похилого віку пройшли урочистою ходою навколо Чернівецької Базиліки для того, щоб проголосити усьому світу радісну новину – Христос Воскрес!

Опісля розпочалася Євхаристія, під час якої настоятель, отець Анатолій пригадав про значення пустого гробу, який вселяє в серця усіх християн велику надію і додає євангельського оптимізму. На завершення літургії традиційно прозвучали найщиріші побажання з нагоди великоднього свята. Згодом вірні наповнені Божою благодаттю вирушили до своїх домівок, щоб там, у колі близьких спожити спільний сніданок на згадку про трапезу, яку споживав воскреслий Христос зі своїми учнями.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне."
Від Йоана 3:16
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці