Версія для друку
Неділя, 19 березня 2017 19:46

Молодіжний день спільноти

Кожна людина у своєму житті відчуває велику потребу приналежності до якоїсь спільноти. Для християнина важливо, щоб ця спільнота була носієм християнських цінностей. Отож нещодавно, 18 березня молодь нашої парафії переживала свій день спільноти. З цієї нагоди завітали до нас також молоді люди з Заболотова, які приїхали разом з настоятелем о. Антонієм. Вже традиційним гостем, який залюбки бере участь в таких заходах був о. Назар Білик – модератор Руху «Світло-Життя» в нашій архідієцезії.

Темою цієї зустрічі було гасло: «Спільнота – місце, де зазнають милосердя». Відтак під час конференції і проповіді, а також впродовж праці в групах ми намагалися зрозуміти, яким чином спільнота, до якої належимо, може стати середовищем милосердя. За допомогою притчі «про блудного сина», ми усвідомили собі, що першим ініціатором, який проявляє милосердя, це Господь Бог, Він проявляє його по відношенню до грішників. Але й спільнота завдяки спільній турботі про кожного члена зокрема, може допомагати молодій людині ставати на правильний життєвий шлях.

Після духовних вправ, незважаючи на те, що накрапав весняний дощик, ми вирушили мандрувати затишними вуличками рідного міста. Наша молодь влаштувала гостям цікаву екскурсію, яка мала на меті ознайомити їх з найбільш чарівними та визначними об'єктами архітектури Чернівців. Згодом, завершальним акордом був веселий вечір поєднаний з цікавою вікториною, яка допомогла більше ознайомитись з колоритом місцевого побуту. Щиро дякуємо усім, хто долучився до створення цього молодіжного заходу.