Понеділок, 13 лютого 2017 14:27

Відпочинок з Богом у Боянах

З Богом відпочивати завжди веселіше. В цьому вже вкотре переконалися діти з нашої парафії. Тож доброю нагодою для активного відпочинку за містом, була поїздка на вихідні у Бояни. Затишний будинок отця Мартіна став для нас сприятливим місцем, де ми спільно переживали Євхаристію, разом молилися, грали в цікаві, веселі ігри і насолоджувалися можливістю трішки відпочити від навчання.

Справжнім вибухом радісних емоцій була також екскурсія в «сонячну долину». Там, на лоні природи, де височіють засніжені схили ми досхочу покатались на «сноутюбах». Це була фантастична пригода. Особливо багато приємних вражень залишилось після спільного катання великим «сніговим потягом». Цей час був наповнений не лише цікавими розвагами але й став нагодою для кращого пізнання Бога та Пресвятої Діви Марії. Під час праці в окремих групах ми дізналися про найбільш відомі об'явлення Марії в світі і намагалися усвідомити суть її материнських послань. Дякуємо Богу за цей весело проведений час і кожному, хто долучився до організації цієї події.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Не кожен, хто каже до Мене: Господи, Господи! увійде в Царство Небесне, але той, хто виконує волю Мого Отця, що на небі."
Від Матея 7:21
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   

Від Львівської Архідієцезії

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці