Понеділок, 13 лютого 2017 14:20

Молитовна зустріч студентів з Індії

Нещодавно 10 лютого до нашої парафії завітав дуже цікавий гість – отець Шерін, молодий священик з Індії. Належить він до місійного згромадження св. Вікентія де Поля і на даний момент служить у місті Харкові. Його батьківщиною є штат Керала, що знаходиться в південній частині Великого Індійського півострова.

Метою цього приїзду була зустріч з молодими співвітчизниками, які приїхали на навчання в Україну. Здебільшого це студенти медицини, які сьогодні проходять навчання в Чернівцях. Як виявилось, багато з них це практикуючі католики. Візит молодого пастиря був для них чудовою нагодою для того, щоб пережити спільну молитовну зустріч, яка відбувалась англійською мовою та регіональною мовою «малаялам». Згодом усі присутні взяли участь в Євхаристії після якої мали змогу приступити до таїнства сповіді. Наше місто справило дуже приємне враження на молодого місіонера. Він виразив сподівання, що ця зустріч була не останньою і залюбки погодився відвідати знову Буковину.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на березень 2024

Молімося, щоб ті, хто у різних частинах світу ризикує життям за Євангеліє, надихали Церкву своєю відвагою та своїм місійним запалом

   

Слово Боже  

"Свого тягара поклади ти на Господа, і тебе Він підтримає, Він ніколи не дасть захитатися праведному!"
Псалом 55:23
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   

Від Львівської Архідієцезії

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці