Неділя, 05 лютого 2017 11:27

Акція для малозабезпечених людей з покращення зору

2 лютого 2017 року в приміщенні медичного центру ''Кольпінг'' відбулося урочисте відкриття акції Родини Кольпінга м. Чернівці для малозабезпечених людей нашого краю з покращення зору через підбір окулярів під керівництвом лікаря- офтальмолога. Акцію було розпочато традиційно молитвою до Господа Бога з подякою за всі благодаті та успішне і корисне надання допомоги потребуючим. Голова Родини Кольпінга Людвіг Маркуляк представив коротку хронологічну історію ГО Справа Кольпінга в Україні та Родини Кольпінга в м. Чернівці, плани і заходи діяльності в різних сферах суспільного життя.

В акції взяли участь: Савкін Віталій Валентинович, директор Департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації, Андріїва Ольга Василівна, начальник відділу соціального обслуговування, соціальних послуг та соціальної інтеграції інвалідів управління соціального обслуговування, соціальних послуг, інтеграції інвалідів та соціальної підтримки населення Департаменту, Антонюк Володимир, радник ВПО Міністерства соціальної політики України у Чернівецькій області, члени Родини Кольпінга м.Чернівці, слухачі Університету Третього Віку імені Блаженного А.Кольпінга, лікарі медичного центру ''Кольпінг'', члени Чернівецького відділення ГО Союз Українок, члени Обласного Товариства польської культури ім. А.Міцкнвича, Ліда Гаїна, голова ГО Волонтери Буковини та бажаючі отримати консультацію і допомогу лікаря-офтальмолога. Виступаючи перед громадою, Віталій Савкін подякував Родині Кольпінга за активність та турботу про жителів Буковини протягом 20 років, адже створена громадська організація була у 1997 році, і вручив голові Родини Кольпінга м. Чернівці Людвігу Маркуляку ПОДЯКУ від Департамента соціального захисту Чернівецької ОДА. Володимир Антонюк подякував ГО Родина Кольпінга за гуманітарну допомогу внутрішньо переселеним особам та за постійну співпрацю.

Головний лікар медичного центру Ігор Радевич ознайомив присутніх з роботою центру та з організацією проведення анонсованого заходу, наголосивши, що медичний працівник надаватиме безкоштовні медичні послуги щоденно, згідно з графіком роботи ( контактний телефон регістратури - 099 11 71 088). По завершенню урочистої частини бажаючі змогли перевірити зір та підібрати собі окуляри, які привезли з Німеччини родина Гартман, наші постійні партнери Інтернаціональної Справи Кольпінга та сердечно тішаться від нашої активної роботи і звітності.

Маємо надію, що співпраця з нашими міжнародними партнерами та за активної підтримки обласної влади надасть можливість іще більше активізувати наших громадян в русі ''допомога в сомодопомозі''. Адже більш щаслива та людина яка не тільки отримує допомогу а й допомогає іншим. Зустріч пройшла в дружній атмосфері з почастунками від Родини Кольпінга. На завершення слід сказати словами Блаженного Адольфа Кольпіга '' Я хочу бути братом ближньому і свідком правді''.

Людвіг Маркуляк, голова Родини Кольпінга м.Чернівці

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Не кожен, хто каже до Мене: Господи, Господи! увійде в Царство Небесне, але той, хто виконує волю Мого Отця, що на небі."
Від Матея 7:21
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці