Понеділок, 19 грудня 2016 09:44

Різдвяна вистава

Прибираємо, робимо покупки, усе плануємо до дрібниць – хочемо, щоб ті, яких любимо, мали радісні свята і виняткові. Робимо постанови на адвент чи просто добрі вчинки – хочемо для Того, кого очікуємо щось зробити. Хочемо Ісусові дати щось від себе. Можливо тому хтось не їсть солодощів, рідше дивиться телевізор, частіше приходить до храму. Це все важливе, але не найважливіше. Є дари, на які Ісус очікує найбільше, а до яких ми самі не хочемо признатись. Дари, яких соромимось. Кожен з нас має щось, що хотів би глибоко сховати – перед людьми, собою, а, навіть, перед Господом.

Вистава, яку приготували наші парафіяни і яку ми мали змогу побачити в неділю після Святої Меси, – це розповідь про сучасну людину і саме про такі незвичайні дари. Історія родини, в якій кожен переживає свої труднощі і непорозуміння. Але незвичайний сон, розповідь Ягідки, пригадує про те, що Господь Ісус хоче взяти на себе наші слабкості, помилки і гріхи. Бог став людиною, щоб досвідчити того, що людське. Принизив себе, щоб нас піднести з наших падінь. І в цей святковий час, який наближається, можемо і ми стати перед Господом, щоб віддати те, що нам найбільш не вдалося. І якщо такі «дари» складемо перед Богом, перемінять наше життя.

с. Ірина Губар

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"І хто не візьме свого хреста, і не піде за Мною слідом, той Мене недостойний."
Від Матея 10:38
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці