Вівторок, 15 листопада 2016 10:09

Молитовний концерт «Реквієм»

Іноді музика є не лише засобом для розваги але й сприятливим кліматом для молитви. Особливо коли мова йде про органну музику, основним призначенням якої є душевний супровід під час літургії. Отож 13 вересня вже традиційно в чернівецькій Базиліці Меншій Воздвиження Всечесного Хреста був проведений молитовний концерт «Реквієм». Як завжди для поціновувачів високого мистецтва виступали Олена Урсуляк та Світлана Бардаус – солістки Чернівецької обласної філармонії. Виконання всесвітньо відомих класичних творів доповнювала вдало підібраними коментарями наша прихожанка Любов Мацкуляк.

Цей духовно насичений концерт був чудовою нагодою не лише пригадати близьких померлих але й поглибити нашу віру у воскресіння Ісуса Христа. Під час концерту усі присутні згадали людей які жили в нашому місті, творили його історію, відвідували цей храм і працювали на славу Божу. Нажаль на цей раз через складні погодні умови слухачів було не багато. Однак атмосфера у храмі була як завжди сприятливою для глибоких роздумів. Велика за це подяка усім добродіям які долучилися до організації цієї виняткової події.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне."
Від Йоана 3:16
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   

Від Львівської Архідієцезії

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці