Четвер, 16 червня 2016 23:07

Відпочинок з Богом в Яремче

Хоча більшості з нас літні канікули асоціюються із відпочинком від праці, чи від науки, то з іншого боку вони жодним чином не можуть означати відпочинку від Бога. Цю дуже просту істину намагалися зрозуміти діти з нашої парафії, котрі мали змогу з 6-го по 12-те червня відпочивати в Яремче. Це невелике містечко, яке знаходиться в самому серці Карпат стало для наших дітей чудовим пристановищем, де кожен міг на повні груди вдихнути свіжого гірського повітря і насолодитися неймовірними гірськими краєвидами.

Програма дитячого відпочинку була досить насиченою. Першою, доволі цікавою пригодою був похід на вершину гори Хом'як, висота якої становить 1542 метри. Варто зазначити, що увесь маршрут на цю гору є дуже красивий і доволі цікавий. Спершу кожного туриста зачаровує стежина, яка веде крізь дивовижний ліс, згодом на шляху трапляється дзвінкий гірський потік, трохи далі нога шукачів пригод ступає на чудернацькі камені які додають великого колориту цій мандрівці. Неймовірно красива гірська панорама відкривається з самої вершини, де як на долоні видно найвищу вершину України Говерлу, найбільш популярний у нас гірськолижний курорт Буковель, а також безліч інших, цікавих вершин та населених пунктів цього регіону. Саму вершину охороняє фігура Пресвятої Діви Марії, котра заступається за тими, хто долає гірські маршрути.

На зворотному шляху наші маленькі туристи спустилися до чарівного Женецького водоспаду «Гук». Не менш цікавими були також спортивні події на місцевому стадіоні, які були насичені різноманітними рухливими іграми, футболом а також змаганнями окремих команд. Дуже сподобалась нашим юним учасникам екскурсія до місцевого звіринцю, під час якої вони мали змогу не лише спостерігати за карпатськими дикими тваринами але й також їх погодувати. Багато вражень залишилось також від походу на скелі Довбуша, де нашу групу зненацька застав невеликий свіженький дощик.

Ну і звичайно не забували ми під час відпочинку про Бога. Про нього нагадували нам ранішні та вечірні молитви. До Бога ми зверталися за допомогою коронки до Божого милосердя а також під час святої Меси, котра звершувалася кожного дня. Особливо про Бога нагадувала нам сама природа, котра своєю красою постійно вказувала на те, яким прекрасним є наш Небесний Творець. Завдяки саме Йому усі змогли добряче відпочити і щасливо повернутися до дому.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Бо як тіло без духа мертве, так і віра без діл мертва!"
Якова 2:26
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці