Понеділок, 25 листопада 2013 18:40

Гурт “AnimaChristi” на конкурсі релігійної пісні

16 листопада, в м. Бібрка відбувся конкурс релігійної пісні до дня спомину Святої Цецилії – покровительки церковної музики та співу. Молодіжний гурт "AnimaChristi" з нашої парафії мав щастя виступити на цьому фестивалі.

Перше, що сподобалося, то гостинність організаторів, котрі приїхали за далекими гостями аж на вокзал та одразу по приїзді напоїли теплим чаєм.

В музичному змаганні прийняло участь близько 11 гуртів та декілька сольних виконавців. В основному всі вони були із Львівської області. Найбільшу прихильність журі отримали гурти, де були маленькі діти, котрі зуміли наповнити радістю серця всіх присутніх. Наш гурт теж зумів досить добре виступити із авторською піснею «Господь тебе бачить» та зайняти третє місце серед учасників. Хоча, дехто із гурту казав, що ми могли і краще! Але нічого...

Головним не є те, що ми отримали невеличкий кубок та можливо залишили добру згадку про «музичну банду» з Чернівців, а те, що ми змогли довести собі, що ми щось можемо і щось вміємо. І за це дякую Богові, як учасник цього гурту.

Підготував Владислав Зелений

Тут можна прослухати авторську пісню «Господь тебе бачить»

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Хто тіло Моє споживає та кров Мою п'є, той має вічне життя, і того воскрешу Я останнього дня."
Від Йоана 6:54
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці