Вівторок, 17 вересня 2013 09:58

Надія та сила - із хреста Ісуса. Парафіяльний відпуст

14 вересня наша парафіяльна спільнота святкувала храмове свято–Воздвиження Святого Хреста.Отець Настоятель Марек Дроздзік привітав всіх присутніх та заохотив почерпнути надії та сили із цього знаку, яким є хрест Ісуса.

Головним целебрансом під час Євхаристії був настоятель із Требовлі - отець канонік Анатолій Заячківський. Співслужили: отець канонік Яцек Вєчорек, отець декан Тадеуш Дибел, отець декан Кшиштоф Сапальскі, канцлер курії отець Владислав Гримський, отець Петро Савчак, отець Андрій Вус та ще шість священиків із чернівецького деканату.

Було багато запрошених гостей, прибули священики, сестри та парафіяни з Кіцманя, Глибокої, Старої Гути, Давиден, Садгорита гості з інших навколишніх парафій.Отець канонік Яцек Вєчорек виголосив проповідь. Окрасою Євхаристії став спів парафіяльного хору та процесія з дарами, яку підготували різні парафіяльні спільноти. Після Святої Меси була євхаристійна процесія з Пресвятими Дарами, де наймолодші дівчатка сипали квіти, хлопчики – дзвонили дзвониками, а діти, котрі в цьому році прийняли перший раз Святе Причастя будучи одягнені у святкові костюми „ішли за Ісусом".

Парафіяльне свято стало справді святом спільноти. Після Євхаристії продовжилося святкування при спільному гостюванні, яке приготували наші парафіяни, де вірні з різних парафій могли спілкуватися і ділитися власним досвідом віри між собою. Також парафіяни та гості мали можливість прославити Бога співаючи разом із молодіжним ансамблем, який чудесно доповнював святкову атмосферу. Парафіяни та гості свята дякують всім за гарно проведений час.

Підготували Ірина Ткачук і Кароліна Кавчук

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Не кожен, хто каже до Мене: Господи, Господи! увійде в Царство Небесне, але той, хто виконує волю Мого Отця, що на небі."
Від Матея 7:21
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці