Версія для друку
Неділя, 04 серпня 2013 06:55

«Канікули з Богом» у Кам'янці–Подільському

«Канікули з Богом» в чернівецькій Парафії розпочалися 23 липня і тривали до 31 липня у неймовірно казковому місті Кам'янець–Подільський, що на Хмельниччині.

Сестри Урсулянки, котрі працюють у Кам'янці радо прийняли дітей. У виїзді взяли участь 10 дітей з нашої парафії. Організаторами були о. Андрій та сестра Анна для допомоги взяли з собою двох аніматорів Кароліну Кавчук та Ірину Ткачук.

Діти будували спільноту серед молитви та відпочинку. Кожного дня брали участь у Святій Месі та о 15 годині вчилися молитися Коронку до Божого Милосердя. Тематичним героєм нашого виїзду був Сімба з мультфільму "Король Лев". На зустрічі в групах обговорювали тему дня, порівнювали фрагменти мультфільму з нашим життям та тими, хто нас оточує. Щодня діти вчилися працювати разом, поважати та любити один одного.

Після обіду зазвичай ми відвідували різноманітні цікаві місця, проводили спільні ігри та просто спілкувалися. За такий короткий часми побачили зміни: діти навчилися "живого спілкування", молитви та дружби. Хтось знайшов нових друзів, а хтось зміг краще відкрити себе для інших.

Найкращою подякою за цей час є усмішки цих дітей та запитання: «Чи будуть ще такі виїзди?».«А чому так швидко пройшов час?» За цей виїзд дякуємо о. Настоятелю Мареку, о. Андрію, сестрі Ані та сестрам Урсулянкам. Діти з нетерпінням чекають наступних «Канікул з Богом». Молімося за цих дітей, які є нашим майбутнім.

Підготувала Ірина Ткачук