Версія для друку
Четвер, 07 лютого 2013 15:48

Парафіяльний День літургійної служби

У четвер 31 січня, у нашій парафії відбулося святкування Дня Літургійної служби та «підсумок року» міністрантів. На спільній святій Месі зібралися кандидати в міністранти, міністранти та кандидати в лектори.

Опісля Меси усі святкували за спільним солодким столом. Був це час вдячності за сумлінних чернівецьких міністрантів, котрі добре виконують свої обов'язки. Перше місце по відвідуваності міністрантських чергувань зайняв Циганюк В. - 249 балів, друге – Зелений В. - 210 балів на третьому був виявився Дроздик Р. - 159 балів. У відповідності до зайнятого місця усім було вручено нагороди.

З ініціативи отця Настоятеля Марека 12 міністрантів їздило до «Сонячної Долини» на зимовий відпочинок. Доброю розвагою виявилось катання на «сноутюбах». Смачною була «піцца на дровах». Сумлінність повинна отримати свою нагороду.

Цей день пройшов під покровом св. Йоана Боско – покровителя молоді та міністрантів. Святий Йоан був священиком, який піклувався бідними, сиротами та бездомними хлопцями. Для них він став батьком та другом, давав їм все, що мав – був Господнім посланцем і в Боже ім'я опікувався молоддю.