Версія для друку
Понеділок, 03 грудня 2012 14:14

Забави та ігри до «Дня святого Андрія»

В суботу, 1 грудня у Польському домі для дітей та молоді нашої парафії відбулись святкові забави та ігри до «Дня святого Андрія». Святкування проходило в чотирьох вікових групах в різному часі.

На свято діти добре підготувались: мали чудові костюми своїх улюблених казкових героїв. Разом вчилися нового танцю, після чого грали в цікаві ігри та дивилися мультфільм. Діти активно брали участь в конкурсах.

Пізніше свою забаву провела шкільна молодь «в стилі 80-х років», якому відповідали їхні костюми. Всі весело танцювали танці цього часу, грали в ігри, проводили завзяті конкурси. Звичайно, не обійшлося без солодкого почастунку. Всім було весело зі своїми однолітками та друзями. В цій затишній та дружній атмосфері непомітно промайнув час, і тому у кожного залишились теплі спогади. Вечором свій час до розваги мала старша молодь. Хлопці та дівчата провели його серед інтелектуальних ігор, конкурсів та танців.

За те, що забави та ігри до «Дня святого Андрія» можна було організувати щиро дякуємо кс. Андрію, с. Анні, пану Владиславу Струтинському, аніматорам, а також всім дітям та молоді.

Підготували: Кавчук Кароліна та Ткачук Ірина