Версія для друку
Неділя, 04 листопада 2012 22:40

«Шедеври духовної музики» у костелі Воздвиження Святого Хреста

Листопад - це місяць молитовної пам'яті про померлих. Молимося за наших померлих єпископів, священиків, батьків, родичів, друзів, за репресованих та жертви війни, за померлих парафіян, за добродіїв храму, померлих мешканців нашого міста, щоб Милосердний Бог простив їхні гріхи і прийняв до спільноти святих у небесах.

3 листопада у нашому костелі Воздвиження Святого Хреста відбувся концерт «Шедеври духовної музики». Захід присвячений пам'яті всіх померлих, яких ми згадуємо на початку листопада. Це вже десятий рік поспіль відбувається такий концерт.

У концертній програмі взяли участь солістки Чернівецької обласної філармонії Світлана Бардаус (орган) та Олена Урсуляк (вокал). Окрасою концерту був також хор хлопчиків Чернівецької музичної школи №1, під керівництвом Наталії Мацей. Солісти: Мілана Березнякова і Ростислав Лазаренко.

Виражаємо слова вдячності артистам та організаторам цього духовного дійства, яке «провело» душі слухачів «від темряви до світла» та «від смерті до воскресіння». Бажаємо їм натхнення і Божого благословення у творчому житті.

Читайте також інформацію про концерт Тетяни Спориніної, «Версії»